numar limitat, capacitate redusa

Abonament Silver – Marketing All Inclusive

7.500 lei / 30 days

Abonamentul nostru de servicii de marketing oferă avantaje remarcabile, cu un accent deosebit pe calitatea serviciilor si prețul accesibil.

Știm că bugetul total de marketing poate fi uneori limitat și că investiția în resurse umane poate depăși capacitatea financiară a multor afaceri.

Daca nu esti inca pregatit sa te angajezi într-o cheltuială considerabilă pentru personalul de marketing, poți beneficia de serviciile noastre la un cost mult mai accesibil.

Comparativ cu angajarea a mai multor persoane cu salarii decente pentru a acoperi o plaja larga de activitati de marketing, pachetul nostru devine o opțiune extrem de atractivă.

De aceea, pachetul nostru este soluția ideală pentru a beneficia de servicii de marketing fără a depăși bugetul alocat.

Beneficiezi doar de serviciile de care ai nevoie, când ai nevoie, fără costuri adiționale asociate.

Abonament cu plata lunară și perioadă contractuală minima de 12 luni, după care abonamentul se extinde automat cu perioade consecutive de cate o luna.

 

SKU: PS121499 Categorie:

Descriere

Numele produsului: Abonament SILVER

Preț: 7500lei lunar brut

 Specificatii:

In tabelul de mai jos puteti regasi serviciile pe care le puteti solicita.

In functie de cerinte, complexitate si numarul de revizuiri, timpul alocat cerintelor poate suferi modificari.

Detalii
Plan Marketing in functie de complexitate/ 1x la 12 luni
Branding/Rebranding Brand bible, logo / 1x la 12 luni
1x Campanie Google PPC + buget per click / per conversie
1x Campanie Social Media + buget per click / per conversie
1x S.E.O. / cuvant cheie 1x keyword / luna*
Design Grafic 1x flyer/1x afis/1x banner/luna
Consultanta Social Media
optimizare prezența pe platformele de social media
Consultanță și Optimizare Web 1x verificare / luna
BONUS
1x Proiect Campanie Vedeta strategie pentru a maximiza impactul + costuri vedeta
1x Proiect Campanie Influencer + costuri influencer
* in functie de cat de competitiv este domeniul/cuvintele cheie

 

 

  1. Branding/Rebranding:
    • Branding-ul sau rebranding-ul implică definirea și construirea identității vizuale și narrative a unei afaceri sau a unui produs. Aceasta include crearea unui logo, a unei scheme de culori, a unei tipografii și a altor elemente de design care să reflecte personalitatea și valorile brandului.
  2. Campanie Google PPC:
    • Publicitatea plătită pe clicuri (PPC) pe Google este o strategie de marketing online în care plătești pentru afișarea anunțurilor tale în rezultatele căutării Google sau pe alte site-uri partenere. Acest serviciu implică crearea și gestionarea campaniilor PPC pentru a atrage trafic calificat pe site-ul tău web.
  3. Campanie Social Media:
    • O campanie de social media implică crearea și distribuirea de conținut pe diverse platforme de social media pentru a-ți promova afacerea, a atrage publicul țintă și a crește angajamentul și conștientizarea brandului.
  4. Design Grafic:
    • Designul grafic implică crearea de materiale vizuale, cum ar fi afișe, broșuri, bannere web, reclame și alte elemente de design, pentru a promova afacerea sau a comunica mesajul brandului într-un mod vizual atractiv și profesional.
  5. Consultanta Social Media
    • Gestionarea social media implică planificarea, crearea și programarea de conținut pe diverse platforme de social media, monitorizarea performanței și angajamentului și ajustarea strategiei pentru a obține rezultatele dorite, serviciul exclude răspunsul la comentarii și mesaje sau orice alt tip de interactionare cu alti utilizatori.
  6. S.E.O. / expresie / cuvânt cheie:
    • Optimizarea pentru motoarele de căutare (SEO) este procesul de optimizare a site-ului web pentru a obține o poziționare cât mai bună în rezultatele căutării organice. Această campanie se concentrează pe identificarea și utilizarea corectă a cuvintelor cheie relevante pentru a atrage trafic organic
  7. Serviciu de Consultanță și Optimizare Web:
    • Prin acest serviciu, oferim o analiză detaliată a site-urilor web, evaluând aspecte critice precum performanța tehnică, experiența utilizatorului, designul, conținutul și poziționarea produselor. Scopul nostru este de a identifica punctele slabe și oportunitățile de îmbunătățire, astfel încât website-ul să funcționeze eficient și să atragă mai mulți clienți. Oferim sugestii cand identificam potential de adaugare de produse sau servicii noi pe site, pe baza datelor de piață și a tendințelor curente din industrie.

BONUS:

  1. Campanie Influencer:
    • Această campanie implică colaborarea cu influenceri sau personalități online cu un public mare și dedicat pentru a promova produsele sau serviciile tale prin intermediul postărilor, videoclipurilor sau altor conținuturi create de aceștia. Optimizarea proiectului pentru a atinge obiectivele de marketing digital. Prin acest serviciu, oferim strategii personalizate, suport continuu și optimizări pentru a construi comunități puternice, a crește engagement-ul și a transforma urmăritorii în clienți fideli.
    • Influențatorii au, de obicei, un public bine definit și nișat, bazat pe interese specifice (fitness, modă, gaming, beauty etc.).
    • Costurile sunt, în general, mai mici comparativ cu vedetele. Influencerii sunt accesibili într-o gamă largă de prețuri, de la micro-influenceri cu câteva mii de urmăritori, până la macro-influenceri cu milioane de fani.
  2. Campanie Vedeta:
    • Similar cu campania de influencer, această campanie implică colaborarea cu vedete sau personalități cunoscute pentru a-ți promova afacerea sau produsele prin intermediul activităților de marketing. Optimizarea proiectului pentru a atinge obiectivele de marketing digital. Prin acest serviciu, oferim strategii personalizate, suport continuu și optimizări pentru a construi comunități puternice, a crește engagement-ul și a transforma urmăritorii în clienți fideli.
    • Publicul este mai general și mai puțin segmentat, așa că mesajul tinde să fie mai generalizat, pentru a atrage un număr cât mai mare de persoane.
    • Vedetele au un statut puternic, iar brandurile asociază produsele lor cu imaginea vedetelor pentru a adăuga valoare și prestigiul acestora.

 

Optează pentru flexibilitate și eficiență cu pachetul nostru de servicii, pentru a-ți transforma viziunea de marketing în realitate, fără a depăși bugetul alocat!

Recenzii

Nu există recenzii până acum.


Fii primul care adaugi o recenzie la „Abonament Silver – Marketing All Inclusive”